Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chce kupic niewielki grunt pod kiosk i kupic nastepnie maly do postawienia pawilonik z wejsciem do srodka.Nie chce dzierzawic ani franczyzy zeby ktos na mnie zarabial tylko Chce miec wlasny kiosk kupiony z towarem. Mam wystarczajaco gotowki zaoszczedzonej ale chcialbym wiedziec jak to jest z szukaniem tej lokalizacji i kupna gruntu pod kiosk i czy jest to problem w szukaniu takiej lokalizacji np.jak w miastach,centrum-dzielnica lub mniejsze miasteczka ? Jak to z urzedami,czy tam mam tez szukac lokalizacji i jak z papierkowymi sprawami az do otworzenia takiego interesu ? Prosze o pomoc osob ktore tylko w ten sposob zalozyli wlasny kiosk.