~irishbusted

mikael1979 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > co potrzebaay ruszyc jesli masz juz pomieszczenie to powinienes isc od razu do sanepidu i spytac sie czy wogole ci dopuszcza ten lokal . wez ze soba mapke posesji . przy okazji dowiedz sie co tam bylo wczesniej , w tym pomieszczeniu , jesli pizzeria czy restauracja to luz a jesli nie bylo czegos takiego tylko np sklep z ciuchami to bedziesz pewnie musial zrobic projekt lokalu u projektanta czyli okolo 2000 zl . to oczywiscie jeszcze zalezy od metrazu itp.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.