Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
mikael1979 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > co potrzebaay ruszyc jesli masz juz pomieszczenie to powinienes isc od razu do sanepidu i spytac sie czy wogole ci dopuszcza ten lokal . wez ze soba mapke posesji . przy okazji dowiedz sie co tam bylo wczesniej , w tym pomieszczeniu , jesli pizzeria czy restauracja to luz a jesli nie bylo czegos takiego tylko np sklep z ciuchami to bedziesz pewnie musial zrobic projekt lokalu u projektanta czyli okolo 2000 zl . to oczywiscie jeszcze zalezy od metrazu itp.