akcjoinm

bajki to ty możesz opowiadać technikowi-at :)

w ciągu tych 5 lat kto chciał mógł na INM zarobić więcej niż niż ci się wydaje a w tym czasie na wielu spólkach można było i po 10000 wyciagnąć. myślisz, że tu ktoś siedzi tylko na jednej spółce ? hahaha

ja sam mam ich obecnie 11 a INM stanowi nawet nie 5% udziału w portfelu, dzis np. wykeszowałem 170% zysk z Medicala, kolejna spółka pięknie rośnie MBF od 2,4 zł posiadam. O innych nie napiszę, że technik-at lata za mną na forum bankiera i udaje, że też zarabia.

a co do INVENTIONu cóż...4Massa nie kupowali jak ja po 0,186 zł a kupowali po 4 zł. dziś nie kupują INM poniżej 20 groszy a za niedługo mogą kupować i będą kupować powyżej 2 zł...bo taka to giełda

https://zapodaj.net/plik-rVXImQE2W5

ważne, że ja wiem ile powinna być warta spółka, tacy jak ty dowiedzą sie na poziomach kilka razy wyższych

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.