Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Chciałabym otworzyć nieduże stoisko z ubrankami dla dzieci i zabawkami. Firmę już założyłam wcześniej. Prowadzę sprzedaż przez internet, ale słabo idzie.Kasę fiskalną też mam i towaru na jakieś 1000 zł netto. Muszę znaleźć tylko lokal, no i kupić meble. Problem polega na tym, że nie mam na to pieniędzy. Może ktoś mi podpowie jak je zdobyć, i jaką sumę musiałabym na to wszystko przeznaczyć? A może są firmy, które oferują towar na dłuższy termin spłaty? Czy mój pomysł ma szansę powodzenia? Jeżeli nie to będę musiała zamknąć firmę i iść na bezrobocie. Pomóżcie!!!