Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Irmo. Powiedz mi proszę: co to jest "architektura krajobrazu"? Chodzi o fachowe wyjaśnienie, a nie moje domysły. Nie spotkałem się z tym zagadnieniem i chciałbym się trochę od Ciebie dowiedzieć co nie co. W zamian, przygotuję Ci trochę materiałów, z czego wybierzesz sobie pasujące do Twoich potrzeb (oczywiście darmowo). Napisz też, gdzie chcesz się reklamować? Portale? Płatne, bezpłatne? Potrzebujesz jakiś linków, aby się tam wypromować? O dotacjach z FP Ci napiszę. Musisz mi podać nazwę swojej miejscowości. W każdym mieście UP opracowuje inne instrukcje i rozporządzenia. Informacje te prześlij na mój adres: mirgag@2com.pl w tytule podaj: "architektura krajobrazu". Ja i moi ludzie nie uznamy Twojego listu za spam. Dobrego dnia. mirgag (CoM-TexT)