~wacek

Ta metoda jest dobra na idiotów, którzy pokornie ulegają prośbie oszusta i wpisują swoje dane po kliknięciu na link:) Natomiast co do keylogerów - trzeba korzystać z klawiatury ekranowej a nie przyciskać paluchami przyciski:) Ja nigdzie nie pisałem, że jestem pewien nietykalności swoich pieniążków, tylko wyśmiałem roninka, który twierdzi, że z mojego konta da się ukraść pieniążki a z jego konta nie da się ukraść pieniążków. Jesteście panowie śmieszni głosząc podobne banialuki, że płatności dokonywane z bankowego konta internetowego są jakoby mniej bezpieczne niż płatności dokonywane w waszych punktach opłat:) Przecież każdy wie, że: -również wysyłacie pieniądze klientów korzystając z konta internetowego, -możecie dostać w głowę idąc wpłacić pieniążki klientów do banku, -może zainteresować się wami jakiś kieszonkowiec, -możecie ulec pokusie kupna nowego samochodu przed świętami:) -i wiele innych wypadków i zbiegów okoliczności może się wam przytrafić:) Ja wiem, że większość prowadzących punkty opłat jest nieskazitelnie uczciwa. Ale spójrzcie od strony kumatego klienta:) Kiedyś taki punkt prowadziłem, lecz jako klient nigdy bym u siebie nie zapłacił - za duże ryzyko pomimo wielkiej uczciwości przedsiębiorcy:)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.