Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Michale P Czy ktokolwiek wyciąga Ciebie za rękę z systemu centralnego, bo ja jakoś nie dostrzegłem. Dla mnie możesz pracować za darmo, możesz nawet dopłacać centrali za to że łaskawie chcą Ciebie "wykorzystywać"- to tylko i wyłącznie Twój wybór. Weź pod uwagę fakt, że za wszystkie "upadki" (czyt. przekręty) sieci zarządzanych centralnie, zapłacili Agenci!!! a nie właściciele marki. to Agenci świecili oczami przed oszukanymi klientami, a nie Prezesi Grosika , Płatnika czy innych... Spokój masz dopóty, dopóki któryś z Twoich szefów, nie zaechce "zabawić się" Twoim kosztem. Ja sam płacę za swoje zabawy, i jeśli bawie się, to za pieniążki swoje a nie moich klientów - osób, które powierzają mi swoje, czesto ostatnie pieniądze jakie mają. I jeszcze jedna "rada" - Może już czas, byś kupił sobie okulary?... Jaki rodzaj wybierzesz , to tez zależy od ciebie. Życze dobrego samopoczucia