~NIEWIELKI3

Do Bartosza, media@agenciokienka.pl i innych rozsądnych. Jestem samodzielnym, niezależnym podmiotem. dzialalośćprowadze od 3 lat na trzech punktach, doszedlem do sredniej miesiecznej ok 13000 wplat miesięcznie (razem). Praca moja daje utrzymanie mojej rodzinie i trzem pracownikom. Nie chciał bym tego stracić. Obserwując "dyskusję" tu toczoną jestem przerażony. Wiecie dlaczego ? Ponieważ najwżniejszą elementem w naszej dzialalności nie jest program, cena, lokalizacja.... tylko ZAUFANIE KLIENTÓW. Pomyślcie, co sądzą osoby neutralne czytające to forum. Obrzucanie sie wyzwiskami, podejrzewanie o przekrety, wciskanie innym swoich produktów. Wstyd. Jeżeli chcecie abyśmy wszyscy strcili zaufanie to róbcie tak dalej. Proponuję przerzucić dyskusję na inną drogę. Wiemy, że obecnie trwają prace nad implementacją dyrektywy unijnej. Przypuszczam, że w konsultacjach biorą, wezmą, udział przedstawiciele tzw. systemów centralnych, a to dlatego, że wiekszego bardziej widać. Wiadomo za jakim kształtem prawa będą lobbować. Jeżeli my niezależni pozwolimy na to, to z pewnością tak ustawią prawo, zeby nas wyeliminować, albo na siłę wciągnąć do swoich grup. A czym to się kończy, właśnie obserwujemy. Poponuję żeby ktoś z nas prowadzący swój intres w Warszawie lub okolicach, rozpoznał sytuację w Ministerstwie Finansów tam gdzie trwają prace na implementacją dyrektywy. A nam, którym zależy powinniśmy stworzyć grupę nacisku, ażeby bronić naszych spraw. Jeżeli tego nie zrobimy, to prawdopodobnie powoli powinnyśmy powoli zwijać się z rynku oplat. Pozdrawiam wszystkich

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.