~NIEZALEŻNY

Grzesiek S cytat: "i czemu pełna niezależność jest chórem atakowana przez pozostałe formy?" bo na takiej niezależności zarabiasz tylko Ty i nikt więcej - no może jeszcze bank z którym współpracujesz, w innym wypadku chętnych do tego tortu jest po drodze więcej. A jak pisałem apetyt rośnie w miarę jedzenia stąd moja osoba jest tutaj tak nie wygodna tym wszystkim "łakomczuchom" Prosisz o wyliczenia, oto ja dokonam tych w proponowanym przeze mnie wariancie Zakup programu do księgowania wpłat - ten na którym ja pracuje ma obecnie cene promcyjną do konca listopada 305 zł brutto, a wydawca daje 30 dniowy okres próbny gratis. Możesz spróbowac poszukać innego, ale nie wiem czy jest coś w wolnej sprzedaży. serwis / aktualizacha tego programu to 60 zł rocznie, płacisz dopiero od 2 roku uzytkowania. przelewy w wypadku mojej propozycji to 0,23 zł płatne do banku za każdy przelwe i tyle z kosztów. Reasumując 2000 x 0,23 = 460 zł miesiecznie za taką konkretną ilość i tyle nie masz żadnych umów ze mną, żadnych opłat niczego takiego, jesteś wolny i niezależny Teraz może koledzy tak plujący jadem, szkalujący itp pokażą co mogą zaproponować poza ubliżaniem innym

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.