Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do drogich Dziewczyn z Okienka Kasowego Dziewczyny! :) wiem, że część z was śledzi co dzieje się na forum, proszę was abyście przesłały jakieś informacje co dzieje się w centrali, z jaką drugą firmą zarząd prowadzi rozmowy, stawiam na jedną ale nie jestem pewien. Wiem, że chcecie jeszcze pracować do końca w okienku rozumiem, że jest to wasza praca :) Wierze także w to, że chciałybyście nam pomóc. Pamiętajcie, że część z nas agentów już pracę straciła, część zastanawia się czy podejmować współpracę z innymi operatorami część czy działać niezależnie inni zastanawiają się nad zamknięciem działalności. Dajcie znać czy są jakieś szanse na konkretne przejęcia. Zapewniam całkowitą dyskrecje. Pozdrawiam Patryk --------------------------------------------------------------------- STRONA DLA POSZKODOWANYCH AGENTÓW www.okienkokasowe.webpark.pl Dzielmy się informacjami! ---------------------------------------------------------------------