~bbb

NIEZALEŻNI Napisał(a): ------------------------------------------------------- > bbb piszesz ze tego nie da sie nie zauważyć, ale > powiedz co zrobisz jak zauważysz że ci sie z 0,04 > zrobiła na 0,50 ?? odwołasz się ?? do kogo ?? - do > centrali Tak centrali tej firmy która zarządza > programem, i co się dowiesz do tej CENTRALI że > wzrosły jakieś tam koszty za "bezpłatną" pomoc > prawną do której masz dostęp przez 24h , tylko tak > naprawde po co ci ta pomoc skoro sam za wszystko > odpowiadasz ? będziesz się pytał prawnika jak się > obronic sam przed sobą ?? Śmieszy mnie to - jak > powiedziałem dla mnie to jest wiązanie ludzi i > bardzo subtelne wprowadzanie ich do systemu > centralnego ale zrobionego dużo inteligentniej niż > te obecne. Co byś nie powiedział, uwiązany z firmą > jestes i juz A co ty robisz - wiążesz ludzi za 60 zł za aktualizacje - na ile aktualizacji dajesz gwarancję, skąd mam wiedzieć czy nie weźmiesz ode mnie kasy na początku roku i nie znikniesz za miesiąc? - sam jesteś "Centralą". Podpisałam umowę z konkretną firmą, a nie centralą tej firmy - nie ma oddziałów, tylko jedną siedzibę, więc nie wypaczaj. Z tego co już zdążyłem się dowiedzieć o Tobie, to sam wrobiłeś wcześniej ludzi w inny program i przestałeś odbierać od nich telefony. Może opowiesz co się stało? Jak wspomniałem wyżej, jeżeli firma, której płacę za użytkowanie programu wprowadzi zmiany dla mnie nie korzystne, to wywalam program i szukam innego, nikt nie jest uwiązany - powinieneś o tym wiedzieć najlepiej. Prawnik jest tylko do dyspozycji agentów okienka - gdybyś czytał ze zrozumienieniem to byś to zauważył, Ci ludzie są tak samo oszukani jak ich klienci. Prospol nadal działa i kary obowiązują - warto wiedzieć, że jest prawnik, który pomoże się z tego wyplątać bez wykładnia najpierw kasy na stół. A co oferujesz Ty? Jakiś program, mglistą wizję grupy. Czemu nikt z twojej grupy tutaj Cię nie broni? Jak na razie jesteś sam jeden. Conajmniej kilku użytkowników Sezamu się wypowiedziało, ale nikt nie naganiał na ten program, tak jak to ty robisz.dzie

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.