Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam wszystkich jest mi bardzo przykro ze spotkal was taki los , mnie udalo sie tego uniknac ale zaplacilem za to swoja cene , udalo mi sie rozwiazac umowe z Okienkiem jeszcze kilka miesiecy temu ale do dnia dzisiejszego nie zaplacili mi naleznosci. Do wszystkich ktorzy szukaja programu i banku jest to informacja nie zadna forma reklamy Pamietajcie !!! Mozecie podpisac umowe z np z Invest Bankiem przelewy nie sa tam drogie jednak oferta jest przedstawiana indywidualnie natomiast ja osobiście korzystam z programu Ikasa firmy Pronet Powiem szczerze najlepiej prowadzic ta działalność samemu !!! Dla poszkodowanych moja rada: Oszacujcie szkody w waszych punktach jeżeli jest to strata którą możecie pokryć sami lub podeprzeć się kredytem to warto pomóc tym najbardziej poszkodowanym wtedy Ci ludzie zrozumieją że to nie wy ich oszukaliście i być może nadal bedą u was opłacać rachunki!!! Wg mnie to jedyne wyjście Pozdrawiam