Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
poszkodowana Napisał(a): ------------------------------------------------------- > jejku, po co te kłótnie...?? wymieńcie się tel i > wyjaśnijcie sobie pewne kwestie... > Pomóżcie nam...jestem na skraju załamania, od > dwóch dni nic nie jadłam, ledwo co sypiam...nie > wiem czy wytrzymam... > nie rozumiem dlaczego media MILCZĄ??? Dlaczego??? > Nikt, żadna radiostacja nie podała nawet wzmianki > o okienku kasowym, czy ja może śnie na jawie?? > Boże kochany, chciałabym się już obudzić... > > > DLACZEGO MEDIA MILCZą?? > DLACZEGO RMF FM WYCOFALI SIę Z TYCH NEWSóW?? CO > SIę DZIEJE?? > CZY JA DOBRZE ROZUMIEM, TA FIRMA JUZ OGłOSIłA > UPADłOść, CZY SIę DOPIERO SZYKUJE DO TEGO?? > PROSZę O POMOC!!! myślę, że media się niewycofały. Po dzisiejszym dniu wiem, że dziennikarze wbrew pozorom dość aktywnie przeglądają to forum. A dowiedziałem się w banalny sposób. Jako jedyny podałem tutaj nr telefonu do siebie i dziś po newsach w RMF-ie miałem kontakt od dziennikarza jednej z dużych komercyjnych TV - niestety nie mogłem mu pomóc bo ja nie "okienkowy" Szczerze jednak wydaje mi się, że za duży szum medialny to chyba też nie najleprze rozwiązanie. Z info na stronie okienka jasno wnika, że z dniem dzisiejszym złożyli wniosek do Sądu. Jednak o ile się znam to sam proces upadłościowy może się ciągnąć w czasie znacznie. Ponadto niektórzy pytają o polisę. Jako taka była ale co ona obejmowałą ? Macie taką wiedzę, bowiem może się okazać, że nie ma ona mocy wykonawczej w wypadku bankructwa firmy. Ona mogła byc zawarta na inne ryzyka.