Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Mam pytanie natury technicznej otóż chciałabym założyć małą restauracyjkę z naleśnikami i właściwie po przeczytaniu warunków jakie stawia mi sanepid po prostu ręce opadają.Czy ktoś może mi wyjaśnić jak działają knajpki,które mają powiedzmy 30m i mniej i do tego na pierwszy rzut oka widać że w ogóle nie spełniają wymogów ,które stawia sanepid.Bardzo byłabym wdzięczna za informację,jak to możliwe.