Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj łosiu nie masz co się wysilać kiedyś próbowałam bronić MM jako żę współpracuję z nimi od 3 lat wtedy było 2 lata i spójrz co osiągnęłam mojego nicka używa się dla jaj i ośmieszania wszystkich i wszystkiego co się rusza i raczy wypowiedzieć się na tym forum gdyby musiał zapłacić za te chore bzdury nie było by go tutaj Pozdrawiam i nadal mówię że MM nie oszukała mnie w żadnym przypadku a oferta jaką oferuję w zamian za współpracę jest naprawdę imponująca POZDRAWIAM