Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
4. kwietnia 2007 zamówiłam towar w sklepie VGM.pl, zapłaciłam przelewem z góry. Do dziś dnia (28. czerwca 2007) nie otrzymałam towaru. VGM najpierw zasłaniał się tym, że rzekomo Poczta Polska zgubiła przesyłkę, następnie przestała odpowiadać na e-maile, nr telefonu podany na stronie VGM.pl nie działa, macierzysty oddział firmy w UK również nie reaguje. Referendarz Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów ocenił, iż "istnieją przesłanki świadczące o tym, iż w tym przypadku mogło dojść do wyłudzenia." Więcej negatywnych opinii nt. VGM tutaj: http://www.sklepy24.pl/zakupy/komputer_programy_podzespoly_akcesoria_komputerowe/sklep/vgm_pl/opinie/1 Jarek Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ciekawe te wypowiedzi, nie które mnie bawią :):) > otóż dużo jest specjalistów od robienia sklepów, > ale żaden nie powie wam paru ciekawych rzeczy: > stworzenie sklepu i umieszczenie go na serwerze to > tylko jakieś 30% sukcesu. > trzeba sie znać na języku PHP, HTML i to tak te > dwa co najmniej, same chęci nie wystarczą, trzeba > umiejętności, sklep musi sie rozwijać, trzeba go > ulepszać poprzez dodawanie wciąż nowych funkcji i > tak dalej. > Najważniejsza sprawa kiedy sklep będzie i będzie w > nim upatrzony towar, pozostaje jeszcze pytanie czy > będziemy mieli na niego zbyt, w necie jest około > 1000 sklepów internetowych i trzeba sie postarać o > to aby klient trafił właśnie do naszego. > Musimy pilnować cen i stanów magazynowych. > Powinniśmy mieć jakie takie pojęcie o > e-marketingu, pozycjonowaniu stron i paru jeszcze > dziwnych rzeczy. > Reasumując stworzenie sklepu internetowego, może > nie wiąże się to z dużymi kosztami, ale za to > trzeba mieć do tego odpowiednia wiedze. > To co innego aniżeli sklep tradycyjny, on jest o > 90% prostszy. > > Mój sklep jest pod adresem www.vgm.pl tworzyłem go > z kolegą, parę tygodni po nocach. > Specjalista nie jestem i sie za takiego nie > uważam:):)