Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzeq Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Witam. Chciałbym otworzyć kiosk lub salonik > prasowy. Bardziej interesuje mnie własny biznes, > niż współpraca z Ruchem, czy Kolporterem. Jeżeli > ktoś może dostarczyć mi jakieś informacje na ten > temat lub podzielić się własnym doświadczeniem, to > będę bardzo wdzięczny. > Proszę także osoby, które wiedzą jak można zdobyć > odcinek programu Firma o przesłanie mi jakiegoś > linka. > Proszę pisać na maila dzeq8@o2.pl > Z góry dziękuję. Własny biznes ok, ale skąd weźmiesz prasę jak nie od Kolportera lub Ruchu itd. ? Od wydawcy? :) Kwota pieniążków którą trzeba dysponować na początek przy założeniu, że kiosk będzie ok 10m2 to około 10tys. (oczywiście zależy jakie będą dodatki nie licząc prasy, bo ... ...prasę dostajesz w kredyt i płacisz rachunki co tydzień :za codzienną prasę, tygodniki oraz co miesiąc za miesięczniki. W kiosku trzeba mieć wszystko !!! Ekspozytory do papierosów zapewni przedstawiciel handlowy. Na przsę - dostawca prasy. Na baterie - od barerii Na cygara - od cygar Na napoje dadzą lodówkę itd. Ogólnie długo się pracuje - biznes dobry dla EMERYTA !!!