~gdela

aneta Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Chcę rozpocząć działalność gospodarczą , która > miałaby polegać na prowadzeniu slepu ze zdrową > żywnością i nie wiem od czego zacząć? > Tzn. czy najpierw mam szukać lokalu, a potem > rejestrować działalność, czy czynsz za pierwsze > miesiące można negocjować niższy,i skąd mam > wiedzieć czy lokal będzie pasował do wymogów > sanepidu (bo chcę handlować art. spożywczymi) > gdzie się zaopatrywać w towar ? czy są jakieś > hurtownie tego typu, czy szukać producentów? gdzie > nabywa się regały itp. , gdzie zamawia się szyldy > i reklamy? Czy potrzebna jest kasa fiskalna > odrazu? > Trochę tego dużo ale to tylko mała częsć tego co > chciałaby jeszcze wiedzieć . > czy ktoś jest mi wstanie odpowiedzieć na te > pytania? > Z góry dziekuję. > pozdrawiam > aneta

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.