Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
witam pragne w nastepnym roku otworzyc mala pizzerie chcialbym sie dowiedziec jaklie normy musi spelniac lokal do takiego przedsiewziecia moja pizeria ma miec miejsce gdzie kiedys juz byla inna pizzeria czy do takiego lokalu musi byc wprowadzony program HCCP . jak wyglada sprawa z zalatwieniem kredytu z uni europejskiej dla poczatkujacych przedsiebiorcow ile wkladu wlasnego muse miec i jakie warunki spelnic aby taki kredyt dostac.prosze o podanie mi wszelkich informacji na temat otwarcia malego biznesu .pozdrawiam