~sebol

witam pragne w nastepnym roku otworzyc mala pizzerie chcialbym sie dowiedziec jaklie normy musi spelniac lokal do takiego przedsiewziecia moja pizeria ma miec miejsce gdzie kiedys juz byla inna pizzeria czy do takiego lokalu musi byc wprowadzony program HCCP . jak wyglada sprawa z zalatwieniem kredytu z uni europejskiej dla poczatkujacych przedsiebiorcow ile wkladu wlasnego muse miec i jakie warunki spelnic aby taki kredyt dostac.prosze o podanie mi wszelkich informacji na temat otwarcia malego biznesu .pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.