~Chrono

Zastanawiam się ile osób czyta tu ze zrozumieniem i czy w ogóle czyta co niekótrzy piszą. Ciągłe pytania powtarzające się .. wystarczy poczytać i kliknąć kilka linków Dla tych co nie lubią czytaćm, daję na tacy link do jednego z odcinków TVN Firma - Otwieramy pub. http://www.osemka.p.lodz.pl/~grabarz/tvn24firma/otwieramy%20pub.rar dowiecie sie jakie urzędowe sprawy są do załatwienia i w jakich kosztach, ile kosztują koncesje, co może dać browar, a co samemu trzeba załatwić i wiele innych pytań które wielu z was zapewnie nurtuje. Ja osobiście też otwieram pub. Aktualnie staram się o dotację z Urzędu Pracy, który niestety nie pokryje kosztów remontu ani opłat urzędowych, więc staram się również o kredyt. Ktoś wcześniej zauważył że można obniżyć koszty adaptacji lokalu :) jestem szczęściarzem ponieważ mam własne drewno i robię wg. własnego pomysłu umeblowanie. ojciec pracuje w kamieniołomie, więc mam dodatkowy materiał już po obróbce który przyda się do aranżacji. jak i też mam dojścia do drukarn( interesuę się fotografią i wiele zdjęć drukuję w formacie A3) i powstał pomysł zrobienia pubo galerii. Na matowym białym szkle zdjęcia podświetlane zamiast typowych lamp ściennych. Troche pomysłowości, własnych materiałów i znajomości :) A można znacznie obniżyć koszta i bardzo ciekawie wykończyć lokal. Zapraszam do obejrzenia linku o TVN Firma i podzielenia się waszymi pomysłami nt. wnętrz Pozdrawiam Chrono chronoepc@gmail.com gg: 1731162

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.