Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panie Stanisławie, jest co najmniej kilka sposobów na sprzedawanie kredytów nie robiąc ich u siebie, nie ponosząc kosztów a zarabianie na tym. Zapraszam pana do rozmowy z tego co widzę, wie pan o co chodzi w biznesie z punktami, możemy wymienić się inforamcjami. Bardzo zależy mi na wiarygodności mojego punktu. Do nemo: Hey... Intax? Wyglądają na uczciwych ale opłata 200 co miesiąc? Sam byłem blisko podpisania z nimi umowy. Zdecydowałem się na inny wariant, jestem zadowolony. Teraz czekam na ciekawe pomysły ze strony osób które takie punkty prowadzą. Mają doświadczenie i mam nadzieję, że pomogą... :-) TO co?? Pomożecie, biednym początkującym? ;-) Pozdrawiam, Krystian mbdeko@wp.pl