Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do pana zainteresowanego który zgrywa kozaka... Proszę zadzwonić do Ac i zapytac czy tam pracuję. Chyba, że szkoda ci na telefon. Napisałem, jeśli się wczytasz Firmy a nie firma. Swoją drogą słyszałem że ACC ma uczciwy program. Znam osobę która na nim pracuje i pomijając fakt zapłaty 2500 netto chwali sobie. Ja wybrałem tańszą opcję. Pan zainteresowany próbuję kombinować :-) cóz taki urok tego forum. PS. o co chodzi z tymi okienkami??