Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam problem miałem własna prace gdzie odprowadzane były za mnie wszystkie świadczenia no a przedewszystkim ZUS i do tego prowadze jeszcze działalność oczywiście płacąc dodatkowo składkę chorobową ale teraz jak zostałem zwolniony z pracy to nie wiem co mam robic. Bo ja tylko zawieśiłem działalność żeby nie płacić samego chorobowego bo ZUS opłacał mi zakład awięc co mam robić żeby nie płacić jakich kolwiek kar mam zlikwidować działalność czy zostawić zawieszoną.