Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam mam pytanko odnośnie kosztów na koncesję alkoholową, ile wynosi na poszczególne napoja alkoholowe?Jakich kosztow trzeba się spodziewać po kupnie i po modernizacji już przy otwarciu? Słyszalem,że można być sponsorowanym przez browara, ale czy przy tym można mieć inny alkohol?Gdzie najlepiej usytuowac miejscówkę na lokal? Czy można mieć jedzenie i jakie, jeżeli można?I najważniejsze jakie są standardy unijne odnosnie pubów.Bylbym bardzo wdzięczny jeżeli móglby mi Pan odpowiedzieć poważnie na napisane przeze mnie pytania.Z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi.Klaniam się Kamil.Pozdrawiam.