~Kamil Gapiński

Witam mam pytanko odnośnie kosztów na koncesję alkoholową, ile wynosi na poszczególne napoja alkoholowe?Jakich kosztow trzeba się spodziewać po kupnie i po modernizacji już przy otwarciu? Słyszalem,że można być sponsorowanym przez browara, ale czy przy tym można mieć inny alkohol?Gdzie najlepiej usytuowac miejscówkę na lokal? Czy można mieć jedzenie i jakie, jeżeli można?I najważniejsze jakie są standardy unijne odnosnie pubów.Bylbym bardzo wdzięczny jeżeli móglby mi Pan odpowiedzieć poważnie na napisane przeze mnie pytania.Z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi.Klaniam się Kamil.Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.