Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jestem tylko użytkownikiem tego programu mówię co czuję nawet nie bardzo podpieram sie faktami bo pewnie ich nie znam ale miło że ktoś próbuje wypośrodkować problem raz napisałam swoje dane i zaraz wuycięto przez co jestem ciągle postrzegana jako Ulka może to i dobry pomysł ze zbiórką ale nie wypali bo tak naprawdę to nie chodzi o fakt tylko o obrzucanie błotem dlaczego nikt się nie zastanowi że może ten informatyk faktycznie działał na dwa fronty