Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
murka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Witam > żałuę że nie mogłam brać udziału w dyskusji > wczoraj ale miód na serce że zaczyna się coś > dobrego dziać na forum > Do dobrych 2 programów chcę żebyście dodali i mój > a teraż możemy podyskutować o konkretach > > Mój Boże LUNA > "Mam wrażenie ,że gdy ją zdemaskowałam miała > jakiś przebłysk ,,normalności'' i już dokładnie od > tej chwili wiedziała kim jestem.Stąd u góry > widnieje zdanie,,Luna ty blond kłamczuchu'" > CZY JA TO KIEDYKOLWIEK NAPISAŁAM > KOCHANIE NIE JESTEM Z RZESZOWA TYLKO Z RADOMIA > > a wogóle to daj już spokój z tym graniem teczkami > oprócz tych nieszczęsnych przecinków których nikt > nie poczytał za okoliczność łagodzącą co możesz > jeszcze powiedzieć na temat tego programu > > No REWELACJA! Ostrowska czytam i nie wierzę ,że Ty piszesz,że to program nie Twego autorstwa.Przecież jak byłaś u nas szkoliłaś/jeśli tak to można nazwać/ cztery pracownice.Wszystkie słyszały ,że to Ty jesteś autorką tego programu.Dlaczego nas okłamałaś? Ja nie gram teczkami bo ja będę walczyć do upadłego.Piszesz ,,oprócz tych nieszczęsnych przecinków,których nikt nie poczytał za okoliczność łagodzącą...''Więc przyjmujesz do wiadomości ,że to się zdarzało,to już coś.Natomiast tego czy nikt tego nie poczyta za okoliczność łagodzącą to się jeszcze okaże.Jeśli uważasz,że ja się pogodziłam z zaistniałą sytuacją to się mylisz.Ula walkę zacznę i to na drodze sądowej.Wtedy przyjrzą się wszystkim; nam,Wam i przede wszystkim waszej działalności.Tej ,,lewej'' również. Za niewybaczalne /prywatnie/ uwazam ,że jak kasę otrzymaliście to już Was nie interesowaliśmy.Na telefony nie odpowiadaliście,byliście nieosiągalni.nie oddzwanialiście. Komu więc miałam zgłosić problem???Nawet opiekun bankowy z Millenium był wciąż nieosiągalny gdy zaczeliście współpracować z innym bankiem. Odnośnie programu ,,bilon'' już pisałam,że opinia informatyka z policji jest delikatnie ujmując niepochlebna.Przelewy ,że szły po dwa razy i np.11.10. podpiął się np.pod 11.09 bez problemu mogę udowodnić i nie zarzucaj mi proszę kłamstwa. Gdyby to była wina pracownicy to bez problemu bym to wykryła. Pracuję 4 lata na różnych programach bankowych,mam o tym pojęcie i nie wciskaj mi kitu. Reasumując ,Ulka my się jeszcze spotkamy. Państwu natomiast zainteresowanych współpracą z MM proponuję poszukać innej firmy z lepszą opieką,nowocześniejszym i tańszym programem /takie na rynku są dostępne/. MM przestan ludzi w konia robic. Poszukajcie pracy w cyrku. Etat bankowy.