Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gościu ależ ty masz rozrzut. Ja dzwoniłem do inkasa!! Istnieją, działają, rozwijają się. Maja wiele punktów. O strone nie pytałem, mam do nich skype więc zapytam. Skoro tak wiel wiesz o MM to podziel się. Bo my słyszeliśmy coś innego. Myslę Gościu, że jesteś z MM i strasz się zmącić spokój tego forum ale i tacy sie zjawiają. Nie sprawdzą i tylko rozsiewają plotki. Zarówno Incaso i Inkasa w Koszalinie działają panie Gościu. Nikt ich nie sądzi, nie mają kłopotów z komornikem itp. Z tego co słyszałem o MM jest inaczej. Proszę abyś trzymał się faktów. Pozdrawiam, Krystian mbdeko@wp.pl