~cjana

Heniek ma rację... nic mi to nie da. Szkoda. Co do pana z ACC; ja się nie przepycham od początku ujawniam prawdziwe dane i wolę wiedzieć kto do mnie pisze. Pisze pan o wiarygodności ale jak to się ma do tego, że nie wiem kto piszę?? Czy takie pytanie od osoby nieokreślonej jest wiarygodne?? Ma pan racje nie określono nigdzie, iż należy sie ujawniać ale w takiej sytuacji prosze nie mówić o wiarygodności. Po czym osadził mnie pan i po czym skrelśił z osób poważnych na swojej liście. Co najmniej w 2 postach z 3 napisanych wybrał pan część mojego zdania więc... co do ha ha ha ... pomyślełem kiedy napisałem pytanie, że tak się stanie i rozbawiło mnie to, że się nie pomyliłem. Dobra nie ważne, prosze pana z ACC Gdzie jest teraz zarejestrowana firma ACC bo na pewno nie w UM Rzeszów i nie na namiary ze strony WWW.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.