Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
z MM nikt chyba a przynajmniej nim się tak nie przedstawił... Wiele się dowiedziałm śledząc forum dzwoniąc po polsce i słyszałem że pan z MM z Koszalina "swój" program wyrawł od innej osoby. Zagrał nie fair i dla mnie to już świadczy o człowieku. Osobiście nie wchodze do współpracy a Accadia z tego co wiem ma "sówj" program od MM w taki sam sposób jak pan z MM. Ale to moga być plotki nie wiem, mówię to czego się dowiedziałem to nie koniecznie musi być prawda. Każdy kto szuka programu i rozmawia z ludźmi sam dojdzie to tych informacji które mam ja. Pozdrawiam, Krystian