~Luna

murka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > nie zatkało mnie kochanie mam poprosu dyslekcje i > dysortografie i nie ładnie wyśmiewać się z cudzych > ułomności tym bardziej że nie mam wyższego > wykształcenia rozumiesz teraz że nie mogę sprostać > twoim wymaganiom > a tak wogóle to nawet ty nie jesteś w stanie > zepsuć mi humoru > Zastanawiam się dlaczego jak tylko ktoś ma do > powiedzenia coś dobrego o MM zaraz zaczyna sie > nagonka zraziłeś się to omijaj ich z daleka albo > przepisz się do konkurencji nikt ci tego ni > zabroni ani cię nie potępi pod tym względem > jeszcze żyjemy w wolnym kraju możesz wychwalać ACC > czy inne firmy a one mają być prawo najlepsze ja > tylko stwierdzam że jestem zadowolona z MILAMEDII > poznałam też Ulę i Piotra dla mnie byli bardzo > sympatyczni więc za co mam na nich psy wieszać A o > dobrtch rzeczach tak pogrążanych przez ciebie osób > warto powiedzieć coś dobrego Ludzie nie są tylko > żli i z premedytacją popadają w kłopoty ,,Pani Moniko'' jest jedno proste wyjście z tej sytuacji i to dziecinnie proste.Po co te przepychanki, skoro Pani jest Moniką ,a nie Ulą. Proszę podać adres prowadzenia swego punktu opłat /ale nie pierwszego lepszego z mapki/.Przecież to nie tajemnica skoro tak gorąco poleca Pani współpracę z MM. Ja ,zobowiązuję się w porozumieniu z piszącymi na forum osobami,że Panią bardzo chętnie odwiedzimy i poznamy osobiście.Przy okazji z racji ,iż swego czasu pracowałam w biurze,,MISS POLSKI''ocenię ,,resztki urody'' Czekam /myślę,że nie tylko ja/ na Pani odpowiedz. Przy okazji porozmawiamy o Prywatnej Poczcie ,która na marginesie działa już w kilkunastu miastach Polski. Skąd Pani opinia ,że się ,,ślimaczy''??? Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.