~Luna

murka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > dodatkowy punt ksero lub do ksero opłaty to bardzo > dobry pomysł powiem więcej czy ktoś ma długi czy > nie to nie moja sprawa ale jeśli mam doradzać w > sprawie punktu opłat to stawiam na MILAMEDIA i > mówcie co chcecie i wieszajcie psy tak długo jak > długo was to bawi ale ja współpracuję z tą firmą > od 2 lat i wieszcie lub nie dzieki nim mój punkt > jest atrakcyjniejszy od innych podobnych Ludziom > chętnych do współpracy radzę skontaktowć się z MM > i dowiedzieć się wszystkiego ze źródła Ja jestem > żywym dowodem pełnej satysfakcji Witam! Jeśli ktoś poszukuje programu punktu opłat to polecam wszystkie ale na pewno nie MM.Nikomu nie radzę wchodzić w układy z tą firmą!!!!Chyba,że jest samobójcą albo wybrańcem losu.Jestem żywym dowodem współpracy z MM,mam kilka skoroszytów dotyczących szkód,opinię informatyka policji na temat programu za który słono zapłaciłam.Z chwilą uregulowania należności za programy /2/ nie mogłam liczyć na żadną pomoc tej firmy. Jak zapłaciłam kasę to bylam tylko punktem na mapce MM. Na marginesie ,ostatnio rozmawiałam z klientką ,która pracuje bezpośrednio na programie bankowym i jeśli dobrze zrozumiałam umowę podpisała bezpośrednio z bankiem. Wtedy przypomniała mi sie pewna rozmowa.Gdy program wariował,wezwałam informatyka Banku Millenium.Dziwił się ,że wydaliśmy tyle kasy na program MM.Jego zdaniem przelewy można było wpisywać bezpośrednio w program bankowy Banku Millenium. Ale to tak na marginesie. Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.