Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jako ze sledze do forum juz jakis czas - na wstepie zastrzegam NIE JESTEM ZADNA OSTROWSKA, ZADNYM JEJ KLONEM, ZADNYM KOMANEM ANI NIKIM KTO KIEDYKOLWIEK MIAL Z NIMI DOCZYNIENIA. Do osob zainteresowanych i szukajacych pomocy - prowadze wlasna firme, na wlasny rachunek i moge wam udzielic kilku pomocnych wskazowek i porad - jednak nie mam zamiaru robic tego na forum, poniewaz jestem niemal pewny ze moje wypowiedzi spotkaja sie od razu z nagonka oraz krytyka zarzucajaca mi reklame. Zainteresowane osoby - prosze o maila na adres biuro@tanieoplaty.com P.S. Tanie oplaty to nie jest zadna firma oferujaca pakiety startowe czy firma poszukujaca firm do wsplpracy - jest to nazwa stworzona specjalnie dla mojej firmy - i tyle