Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
przykro mi Luna myślałam,że chcesz mi pomóc odsyłasz mnie do czytania wcześniejszych stron 10 czy 20 ja mam bardzo ograniczony czas soryy jeśli jest to dla ciebie strata czasu A swoją drogą w czym mnie przerastają forumowicze w rzucaniu głupich oskarżeń Jeszcze nie wiem czy mam coś do powiedzenia nie znam całego problemu przerzuciłam troche stron forum i tylko czytałam o kalece ostrowskiej o ich długach itp Przeczytanie 93 stron przerasta moje możliwości czasowe