Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak już zaczęłam to piszę.... Mój mąż jest na przepustce...w domu święto!!!! Nie mam sił ...pomóżcie,każdy pisze ale ,,0'' konkretów. Ostatnio gdy jechałam od męża z dziećmi ze szpitala samochód uległ kolizji /nie z mej winy/.Wesprzyjcie mnie choć dobrym słowem bo ....mam dość ale męża nie zostawię.Podobno przeciwieństwa się przyciągają?????Ja w sytuacji zagrożenia odkrywam w sobie instynkta których dotychczas nie znałam.Myślę....ewenement 22 lata starszy ale kocham go jak nikogo na świecie.Będę o niego walczyć a nie jak inni myślą zacznę żyć własnym życiem.....Po tym wszystkim nawet nie potrafię nienawidziić ,KOMANA" ja po prostu tego nie potrafię.... W poniedziałek mój mąż znów tam wraca ...............muszę udawać ,że jestem twarda...w dodatku blonynka!!!!!