Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
gościu siądź pod mym liściem i odpocznij sobie; hmmm, ja też lubię ostrą zabawę, ale może zaczniemy od czegoś prostego, zwą 'to' nektarem bogów, czy chcesz zaznać tej słodyczy? wiem, że chcesz każdy podświadomie o tym marzy; nie wstydź się warto przyznać sie do własnych słabości, ja dam tobie chwilę rozkoszy, później przejdziemy do tego co ty lubisz /pamiętam, dobrze pamiętam co lubisz najbardziej; przypominasz sobie te nasze zabawy/ (...); justysiu jestem z tobą (...)