Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Od wakacji bede zakladal sklep internetowy! Mam juz swoja dzialalnośc gospodarcza od 12 lat jest to "Hurtownia artykułów sanitarnych" typu umywalki , miski ustepowe itp. Firma rozwija sie i dzial preznie jak na te czasy, ale postanowilem tez sprzedawac w sieci przez zalozenie sklepu internetowego. I teraz moje pytanie dotyczy tego: - czy mogę podpiąć sie pod swoja stacjonarna juz dzialalność czy musze od poczatku nowa firme zakladac? - czy musze miec nowa kase fiskalna? - czy wogole jest to oplacalne, czy ludzie juz na tyle sa wygodni by kupywac przez internet? Bo jezeli chodzi o koszty to z tego co wiem nie sa nie wiadomo jak wielkie jezeli chodzi o zalozenie takiego sklepu. - ale teraz czy nie jest on drogi w eksploatacji ? _ czy sa jakies oplaty oprocz zusu i skarbówki? Dzieki serdeczne za kazda pomoc!!