Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Możecie uczestniczyć w kupnie tych akcji, im wyżej, tym lepiej dla kogoś z Grenevia /on wtedy sprzedaje, zgarnia kasę dla spółki/. Dzisiaj Grenevia, wcześniej Famur /właściciel TDJ - Tomasz Domagała Junior/, proste. Było PGO, czyli Polska Grupa Odlewnicza skupiająca Śrem Odlewnia Żeliwa, Pioma Piotrków Trybunalski - odlewnia staliwa, Odlewnia Stalowa Wola /zlikwidowana po przejęciu/ oraz Kuźnia Glinik - odkuwki stalowe. Dzisiaj PGO dokupilo do swojego portfolio Spinko Leszno, jako odlewnia aluminium. Co się wydażyło? Spółka startująca chyba z 0,80 pln urosła do ponad 6 pln, potem totalny zjazd i PGO zniknęło z GPW…, czy trzeba łączyć kropki? Grenevia to ten sam element w rękach tego samego właściciela…, bawcie się, podbijajcie, ktoś z tego korzysta. Oczywiście, zaraz zasypiecie mnie hejtem, co w Polsce jest normalne, to potrafimy najlepiej. Ra firma, ten człowiek nie będzie się z Wami nawet 1 groszem, jesteście tylko dawcami kapitału bez względu na kontrakty, które podpisują. Skąd? Proste, pracowałem w tej Grupie. Wasze decyzje, ja przestrzegam!! Mówię tylko o rozsądku, każdy ma własne postrzeganie, swoje pieniądze. Pozdrawiam.