Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dane z przed chwili: bilon.exe 19-Sep-2005 11:48 2.5M na wszystkich stronach: www.milamedia.pl www.milamedia.com.pl www.accadia.com.pl - (ta strona jest wg mnie rozbrajająca etycznie) - chyba że macie jakąś czwartą stronę, o której nie wiem ? Sprawdźcie proszę co macie na WWW i co ludziom sprzedajecie. Tylko na jednej macie ofertę z siedmioma "Programami". Trochę to nie poważne lekceważyć użytkowników taką wypowiedzią. Jak w wersji z września mogą być urzędy skarbowe oficjalnie zgłoszone z 1.01.2006 ? Chyba że mieliście za wczasu informację. PS. Że wykonanie 'rportu' (pisownia oryginalna) jest takim kwiatkiem - to z bólem, ale jeszcze uwierzę, ale czy niepoprawne liczenie numeru PESEL - też zalicza się do tych kwiatuszków ? Tracicie wiatygodność takim tłumaczeniem się. Jeżeli macie rzeczywiście programistę, to Wam to poprawi, jeżeli nie, no to i tak jest wszystko jasne. Dużo się nauczyłem na współpracy z firmą Milamedia (jak należy traktować klientów). Dziękuję.