Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czesc! Pilnie potrzebuję informacji jak założyć sklep internetowy, w którym można sprzedawać np. meble. Potrzebuję tych informacji do napisania teoretycznej pracy na zajęcia. Głównie chodzi mi o jakiś plan/konspekt/wypunktowane czynnosci, ktore trzeba wykonać zakladając taki sklep. Zakładając ze "jestem" włascicielką firmy prod. meble, chce to sprzedać w necie. Co mam zrobić?? Jesli macie jakieś źródlo, lub mozecie cos poradzic, to ślijcie pomoc na moj e-mail: matrioszka@op.pl Bedę wdzieczna! Gorąco pozdrawiam Agnieszka