Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Szanowni chciałbym poinformować że w dniu dzisiejszym planuję sprzedać to badziewie zwane KGHM bo już mam dosyć tego kiszenia. Z 2000 sztuk ledwo dałem radę wyciągnąć 5%. Tak wiem wstyd ale co zrobić. W związku z planowaną sprzedażą znając życie i moje szczęście to od jutra prawdopodobnie może być na rudym solidna pompka w górę - czego życzę. Ps. Na bank będzie bo dziś jak po kilku tygodniach trzymania CCC dzis sprzedałem to właśnie kurs odpalił!! Także trzymam kciuki.