Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jezeli chodzi o dotacje to ja jestem z bydgosczy i jest to jedna wielka urzednicza sciema.zapisalam sie na szkolenie wstepne na ktore czekalam 2 tyg nastepnie czass na zlozenie wniosku wszystkei papierki i pozwolenia to okolo 2-3 tyg poaniej w bydgoszczy wymyslili obowiazkowe szkolenie ktore trwa 4tyg i konczy sie egzaminem. nastepnie zlozenie biznes planu i rozpatrzenie wniosku o dotacje max kwota to 10 000 ale jezeli ktos planuje cos wiekszego to nie wyobrazam sobie te pieniadze to kropla w morzu a jezeli chcesz wynajmowac lokal to powodzenia bo od czasu zlozenia wniosku a do ewentualnej dotacji to czas ok 3 mieciecy(wiec jezeli chcesz wynajac lokal 3miesciace stoi on pusty a ty za niego placisz) nie zostaje nic innego jak prowadzic firme w domu garazu czy tez jakis uslug jakby co czekam na pyt moje gg 4745594 jestem czesto