~kamcioch

Zdziwiłem się, że chcecie otwierać pub za tak małe kase. Z moich obliczeń wynika, że aby otworzyć pub w centrum miasta np. Gdynia (bo według mnie tylko tam się opłaca)trzeba na starcie zaiwestować 100 120 tys. zł.!!!! moje pytanka to: 1. ile m2 mają wasze lokale?? 2. jak wyglada sprawa z przygotowywaniem drobnych posiłków (hamburgery, kebeby itp.) Czy trzeba mieć do tego jakeś extra pomieszczenie "robocze" (socjalne itp.) 3. jaki u was wychodzi z kosztem montażu klimy?? Bo to jest podstawa w pubie??!!!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.