Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ciekawe te wypowiedzi, nie które mnie bawią :):) otóż dużo jest specjalistów od robienia sklepów, ale żaden nie powie wam paru ciekawych rzeczy: stworzenie sklepu i umieszczenie go na serwerze to tylko jakieś 30% sukcesu. trzeba sie znać na języku PHP, HTML i to tak te dwa co najmniej, same chęci nie wystarczą, trzeba umiejętności, sklep musi sie rozwijać, trzeba go ulepszać poprzez dodawanie wciąż nowych funkcji i tak dalej. Najważniejsza sprawa kiedy sklep będzie i będzie w nim upatrzony towar, pozostaje jeszcze pytanie czy będziemy mieli na niego zbyt, w necie jest około 1000 sklepów internetowych i trzeba sie postarać o to aby klient trafił właśnie do naszego. Musimy pilnować cen i stanów magazynowych. Powinniśmy mieć jakie takie pojęcie o e-marketingu, pozycjonowaniu stron i paru jeszcze dziwnych rzeczy. Reasumując stworzenie sklepu internetowego, może nie wiąże się to z dużymi kosztami, ale za to trzeba mieć do tego odpowiednia wiedze. To co innego aniżeli sklep tradycyjny, on jest o 90% prostszy. Mój sklep jest pod adresem www.vgm.pl tworzyłem go z kolegą, parę tygodni po nocach. Specjalista nie jestem i sie za takiego nie uważam:):)