~ewela

Witam! W najblższej przyszłości tez zamierzam otworzyć wlasny pub.Na razie jestem na etapie kupna lokalu, w styczniu zamierzam zacząć remont, no i mam pytanko: czy posiada ktoś informacje jakie warunki musi spełniac lokal aby sanepid sie nie przyczepil?? Albo chociaż jakas stronka z info na ten temat? Chciałabym mieć w menu jakies proste dania typu: zapiekanka, hamburger, frytki, bigos, flaczki itd. no i nie moge znalezc zadnych informacji na temat wymogów sanepidu, a na chwile obecna nie ma czasu aby isc osobiscie do sanepidu. pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.