Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
WITAJCIE... TAK RYNEK SIĘ NIESTETY ROBI CIASNY...CZY SIEĆ CZY DZIAŁANIE NIE ZAPEŁNIA PUNKTU KLIENTAMI...SIEDZIAŁEM TU MIESIĄC WCZESNIEJ CZYTAŁEM , PATRZYŁEM, A SWOJE SCIEZKI WYDEPTALEM I ZAŁOZYŁEM TAKI PUNKCIK;) POD WŁASNA MARKĄ, SAM SIE ROZLICZAM Z BANKIEM POPRZEZ ZMASOWANE PRZELEWY...OPŁATA DLA BANKU RÓWNA CO BYM MUSIAŁ PŁACIC SIECI...A JAKA PEWNOŚĆ ZE JAK POSLE PRZELEW TO BEDZIE ZA 24 H...A KLIENT TO DOCENI..NIESTETY NA DZIEŃ DZIEJSZY DO PUNKTU ZAGLĄDA OK 3 SŁOWNIE TRZY OSOBY DZIENNIE!! A DZIAŁAM OD 1 GRUDNIA:).. U KONKURENCJI ZROBIŁA SIĘ TAKA NEDZA OD UPADKU GROSIKA ZE LEDWO NA 4 PUNKTACH W MIESCIE WYRABIA 120 (STO DWADZIEŚCIA) NA DZIEŃ PRZELEWÓW...NĘDZA NEDZA I JESZCZE RAZ NEDZA...ZŁOTE CZASY SIĘ ZAKOŃCZYŁY A ODBUDOWA ZAUFANIA LUDZI BEDZIE KOSZTOWAĆ SPORO.... POZDRAWIAM FORUM...WEŻCIE SIĘ DO PRACY NA RZECZ BUDOWY DOBREJ OTOCZKI DLA TAKIEJ DZIAŁALNOSCI..ALBO PODAJCIE JAKIEŚ SPRAWDZONE METODY..;)