~obesrwator

Mam pytanko. Na forum tym mozna znalezc ciekawe wypowiedzi, jednak wiekszosc z nich ma na celu algo kogos oczernic, albo przekonac na sile do swoich racji. Chcialbym jednak prosic wszystkie te osoby, ktore wypowiadaja sie negatywnie o poparcie swoich wypowiedzi faktami, a nie wypisywanie tendencyjnch zdan. Jesli ktos uwaza, ze dana firma jest dobra lub zla, ze przetrwa lub nie - napiszcie dlaczego. Ja napisze o najwiekszej wadzie niektorych sieci przyjmowania oplat - otoz jest to centrala, ktora sprawuje kontrole nad pieniedzmi. Moim zdaniem takie sieic nie maja przyszlosci, poniewaz coraz wiecej osob zwraca uwage na to, na jakiej zasadzie one funkcjonuja. Z drugiej strony rowniez nowi potencjalni biorcy obawiaja sie, a dotychcasowi odchodza od teog typu firm na rzecz tych, ktore daja mozliwosc dzialania na wlasny rachunek. Wiekszosc zarzutow pada pod adresem MM i ACC - jesli ktos ma osobiste porachunki z tymi firmami niech nie wypowiada sie na tym forum - to nie jest miejsce do tego; jesli natomiast ktos faktycznie uwaza ze firmy te sa zle i nie mowi tak tylko dlatego ze pracuje w konkurencji - to nie poda konkrente przyklady i fakty. Mam nadzieje ze kazdy przemysli to i potraktuje do forum jako miejsce do wymiany doswiadczen, a nie jako miejsce ujscia swoim emocjom

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.