~*

Re: punkt opłat Autor(ka): co ja tu widze (...) Wysłano: 03/10/2005 08:31 napisał Hej Formumowicze. Patrze co tu się dzieje i mam taki wniosek z tego. Obecni tu przedstawiciele sieci opluwają jadem wszystko i wszystkich, w tym samych siebie, przedstawiając się przy okazji z njgorszej strony, bo zwyczajnie mają kase z tego jak kogoś urobia i nagonia do swojego "kółka różańcowego" hahahaha czyli ** - jestes tego najlepszym przykładem. Do kółka różańcowego to zawsze każdy Jehowy się przywali i to jest fakt. Do mm nic nie mam bo to uczciwi ludzie i to nie oni naganiają stale tylko Acc - sprawdziłem ofertę z forum bo zadzwoniłem to Acc. Polecam takko, nie polecam Acc. Że błotem obrzucaja wszystkich to "prawie" rozumiem bo to "prawo" wolnego rynku, ale że rzucają się do przekonań religujnych to już przesada. Nie tylko jak widze naganiają do Acc ale i do świadków jehowy, bo taki jest właścicel i naganiacze. Dwie pieczenie przy jednym ogniu. Polecam takko... nie ma przynajmniej indokrynacji religijnej i Acc.... czy sieci mają szansę czy wolni strzelcy jest mi daleko obojętne... ważne czy zarabiam i ile.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.