Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadza sie - masz racje. Ale ja widze ogromne szanse. U mnie w miescie funkcjonuja dwa mieszka oraz dwie agencje mini oplat. Ja wszystkie przewyzszam zarowno cena, terminem realizacji (tylko 2 dni roboczae - tamte firmy 4 dni robocze) oraz mila obsluga (to jest rowniez bardzo wazne - a wiem o tym od klientow, ktorzy mimo, iz maja tamte punkty "pod nosem" wola przyjsc do mnie). Czasy sa ciezkie - potrzbea bedize jeszcze okolo 2 lat, aby to wszystko stalo sie powszechne. ci, ktorzy przetrwaja ten okres - potem beda zbierali tego owoce. Jesli chodzi o obrot - jest niski, ale caly czas rosnie. W tym miesiaciu powiniennem juz przekroczyc prog 3tys przelewow (w dzisiejszych czasach na tego typu punkt jest to naprawde niezly wynik).