~tester vel accadia

Tester - zgadza sie. Masz racje - jestem jedna i ta sama osoba. Tylk oze jest jedna roznica - ja w przeciwienstwie do ciebie nie pojawiam sie pod roznymi nickami, w celu odniesienia wrazenia, ze dana firma jes todbiernaa zle przez jak najwieksza ilosc osob. Jako tester pisalem swoje spostrzezenia jeszcze zaczym stalem sie wlascicielem punktu przyjmowania oplat. Posiwecilem dwa miesiace aby poznac firmy dizlaajace na naszym rynku w tym zakresie. Musialem wiedziec wszystko; jak dzialaja, jak wyglada obieg pieniadza, jakie zapewniaja bezpieczenstwo transakcji oraz jakie daja zaplecze. potem przystapilem do weryfikacji poprzez wysylanie przelewowo w roznych tego typu firmach. U mnie w miescie nie bylo wowczas tego typu firm, totez musialem pojzedzic po wiekszych miastach i zobaczyc jak to dziala. Jako wlasciciel tego typu punktu podtrzymuje swoje zdanie i nadal uwazam ze jest to jedna z lepszych firm. Powiedz - z iloma firmami wpsolpracowales i z iloma osobami rozmawailes, skoro uwazasz ze "zjadles" wszystkie rozumy. Czy swoja wiedze opierasz tylko na podstawie koszmarow sennych, czy moze raczej na podstawie informacji przeczytanych na forach - bo kontaktu z ta firma raczej na pewno nie miales. Sadze ze jest to raczej twoj odwet i zemsta, niz twoje subiektywna opinia. Mimo to pozdrawiam i zycze wiecej optymizmu

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.