~"..." i "litości..."

Drogi Doniu, tak, piekne przesłanie... Moja wypowiedź złośliwa? Oczywiście, miała byc taka, jednak czemuż to nie zauważyłeś złośliwości w wypowiedzi p.Realisty? Czemuż to wszelkie gromy są skierowane we mnie? P.Realista złośliwie odniósł się do, bądź co bądź, również mojej wypowiedzi, ja tylko odbiłem piłeczkę. Moja pierwsza wypowiedź nie miała na celu sprawić komukolwiek przykrość. Jeśli kogoś obraża wyrażenie "dać sobie siana" - najmocniej przepraszam (mnie by nie obraziło - zasada przytoczona przez Donia zachowana). Moja wypowiedź (nie wierzę, że muszę to tłumaczyć) jedynie podważyła celowość istnienia powyższego forum w obecnej formie. Gdybyś Doniu zadał sobie trochę trudu i przeczytał moją pierwszą wypowiedź, wiedziałbyś, że nie napisałem "lódzie" tylko "looodzie" - ot, taka fanaberia. Mam nadzieje, że nie przewidują jeszcze za coś podobnego kary śmierci. Moje kompleksy? Hmmm no pewnie że jakieś mam, znajdź mi, o Doniu, osobę, która takowych nie ma. Swoją drogą gratuluję Ci Doniu ignorancji, skoro po dwóch zdawkowych wypowiedziach na jakimś śmiesznym forum, potrafisz stworzyć niemalże pełny profil psychologiczny mojej osoby. Myślę Doniu, że masz jakieś większe poczucie misji, chcesz żeby wszyscy byli, nawet na siłę, szczęśliwi i się szanowali. No cóż, proponuję więc wrócić parę stron wcześniej na forum, będziesz miał mnoooostwo roboty (uprzedzając komentarze - wiem jak się pisze TO słowo). Jeśli obrany cel zacznie Cię przerastać, też jest na to rada - OPRZYTOMNIJ

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.